House sitting

Ook wie geen huisdieren heeft, gaat het liefst zonder zorgen op reis. Tijdens je afwezigheid heb je graag dat je brievenbus niet begint uit te puilen van de inkomende post, dat je planten niet verdorren en dat inbrekers hun kans niet schoon zien...

 

Wie voor die taken geen beroep wilt of kan doen op familie, vrienden of buren, kan simpelweg contact opnemen met Koira! Ik kom met veel zorg je woning een bewoonde indruk geven tijdens je afwezigheid en zorg voor het nodige onderhoud en tal van kleine taken in onderling overleg. Zo ben je zorgeloos op reis, weekend of uitstap en kom je nadien thuis alsof je nooit bent weggeweest.

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheden.

Waarom kiezen voor house sitting bij Koira?

 • Koira heeft een vrij ruim werkingsgebied: ik doe aan house sitting in de ruime regio rond Olen, Geel, Kasterlee, Westerlo en Herentals. Verder is ook steeds mogelijk!
 • Je kiest zelf hoeveel bezoekjes (ongeveer 30 minuten) per dag ik aan je woning breng. Dagoppas van 4 of 8 uur is ook mogelijk als je wilt dat ik langere tijd aanwezig ben in je woning. Nachtoppas is ook mogelijk aan dezelfde tarieven als dagoppas, mits tijdige reservering.
 • We spreken op voorhand af wat je wilt dat er allemaal gebeurt tijdens je afwezigheid. Koira is uiterst flexibel als het op uit te voeren taakjes aankomt. Denk aan het bewateren van planten, leegmaken van de brievenbus, afval klaarzetten voor ophaling, rolluiken en gordijnen openen/sluiten,... Bij dagoppas kan er ook licht onderhoudswerk in de tuin of klein schoonmaakwerk in huis uitgevoerd worden indien gewenst.  
 • We maken op voorhand gepaste afspraken over wat juist verwacht wordt, over de sleuteloverdracht, over instructies i.v.m. alarmen,... Nadien wordt de sleutel netjes en op tijd terugbezorgd en wordt informatie over je alarmsysteem uiteraard verwijderd en vernietigd. Discretie en veiligheid staan, net zoals de zorg voor je woning, voorop!
 • Tijdens je afwezigheid hou ik je uiteraard op de hoogte via mail, Whatsapp of e-mail

Tarieven

Bezoek (30 minuten)                                                            € 10

Dagoppas (4 uur)                                                                    € 50

Dagoppas (8 uur)                                                                    € 90

Reisvergoeding (vanaf thuisadres)            + € 0,40/km

 

Betaling kan cash, via overschrijving of met Payconiq

Beschikbaarheden

Maandag tot zondag, inclusief feestdagen!

  • doorlopend van 05:00 tot 23:00 u

   

  Boek zeker tijdig voor vakantieperiodes of populaire verlengde weekends in verband met beschikbaarheid.